wellness

Wellness Centra

Wellness

In de hotel- en recreatiebranche onderscheiden steeds meer bedrijven zich door hun gasten wat extra's te bieden. Een logische keuze voor uitbreiding is dan een wellness centre of ontspanningsruimte. De gasten kunnen zich helemaal ontspannen in de zwembaden, sauna's, stoomcabines en whirlpools. Of ze krijgen zelfs privévoorzieningen op hun hotelkamer. Van Egdom kan u adviseren als u uw accommodatie wilt opwaarderen of een wellness centre wilt inrichten. Wij realiseren het project op turnkey basis en uw wellness centre wordt volledig volgens uw wensen en specificaties gebouwd.



Sauna

Bied uw gasten een ontspannende sauna. Regelmatig saunagebruik verbetert de gezondheid, reinigt de huid en kalmeert de zenuwen. De overgang van warm naar koud opent de poriën, ontspant de spieren en zorgt voor een algemeen gevoel van welzijn. Van Egdom installeert sauna's gemaakt van exclusieve houtsoorten, compleet met alle verwarmings- en stoominstallaties, verlichting en extra faciliteiten zoals geluidsinstallatie of kleurentherapievoorzieningen.



Stoomcabine

Stoom reinigt de huid en verruimt de geest. Het perfecte ontspanningsaanbod voor uw gasten. Van Egdom levert en installeert polyester stoomcabines. Als uw locatie wordt voorzien van bouwkundige faciliteiten voor een stoomcabine, kunnen wij de benodigde technische systemen installeren. U kunt kiezen voor een unit die de gast handmatig bedient, of voor een geprogrammeerde douche- en stoomcabine die volledig automatisch een programma doorloopt zodra iemand binnenkomt in de cabine.



Whirlpool

Completeer uw wellness centre met een whirlpool waarin uw gasten kunnen ontspannen terwijl zij genieten van de krachtige massagestralen. Wij bieden professionele, hoogwaardige whirlpools, compleet met verlichting, voor publieke en semi-publieke locaties. Kies uit diverse afmetingen en extra voorzieningen wat het beste past bij uw accommodatie. Vraag naar ons complete wellness programma.

Van Egdom Water
Van Egdom Water
Van Egdom Water
Van Egdom Water
Van Egdom Water
Van Egdom Water
Van Egdom Water